Betingelser

 

Angrerett

Angrerettloven gir deg mulighet til å angre på kjøpet du har gjort i inntil 14 dager. Ved hver sending vil det derfor ligge vedlagt et angrerettskjema. For å benytte angreretten må det gis skriftlig melding til bellasophia.no – enten på e-post til post@bellasophia.no, eller ved å fylle ut det vedlagte angrerettskjemaet innen nevnte frist på 14 dager. Det trengs ikke å oppgis grunn for å oppheve kjøpet, men det forutsettes at varen kan returneres i vesentlig samme stand og mengde. Ved beskadigelse eller forringelse som skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side vil angreretten ikke kunne gjøres gjeldende.

Varen returneres komplett i den originale emballasjen (det må ikke skrives direkte på emballasjen).

Du er selv ansvarlig for retursendingen og det oppfordres til å benytte en sendeform som gir mulighet for pakkesporing, samt erstatning dersom varen skulle bli skadet eller tapt under sending.

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

 

Feil og mangler

Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi tar returkostnaden ved reklamasjoner. Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Skulle det likevel oppdages at noe ikke er som det skal – ta kontakt på post@bellasophia.no slik at vi kan ordne opp i situasjonen!

 

Frakt, levering og sporing

Det er er flat fraktkostnad på kr 50,- til hele Norge med vanlig brevsending uten sporing, uansett mengde bestilt (ved bestilling over 1200,- er frakten gratis). Bellasophia.no tar ikke ansvaret for eventuelt bortkomne pakker ved dette sendingsvalget (men dette skjer heldigvis svært sjelden!).

Ved ønske om ekstra trygghet kan pakken sendes som Norgespakke med sporing. Det vil da medføre en ekstraavgift for deg som kunde på 120,- ved kjøp under 1200,-.

Ved kjøp for over 1200,- sendes pakken som Norgespakke med sporing – helt gratis.

Ved sending til utlandet er fraktkostnaden på 99,-.